Rendered at 08:56:20 06/23/25
Seller discounts available! Show Hide
Save 10% on orders over $2,855.92 from this seller
Full-size item image
Primary image for Bresaola dry cured Beef - 2.2 Lb
Item image 1
Item image 2

Bresaola dry cured Beef - 2.2 Lb

$2,261.70 MXN
$2,284.55 More info
Los buques de United States Us

Las opciones de envío

Los buques de 1 business day Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

None: All purchases final

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 1 business day Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

None: All purchases final

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Tinned, Jarred & Packaged Meats

cantidad disponible:

14 En stock

Condition:

New

Product:

Meat

Type:

Beef

Food Aisle:

Fresh

Country/Region of Manufacture:

United States

Brand:

Bellantani

Regional Cuisine/Region:

Italian

Modified Item:

No

Detalles del anuncio

Envío de descuento:

Pesos de envío de todos los elementos se suman para el ahorro.

Precio de descuento:

10% De descuento w / $150.00 pasó

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1553571399

Descripción del Artículo

Bresaola is a salami that stands out for its low calorie content and the almost total absence of fat, it is excellent for the elderly and children thanks to its high protein content. A strict trimming process is essential to give the unique flavour. Legs of beef are thoroughly defatted and seasoned with a dry rub of coarse salt and spices, then left to cure for a few days. A drying period of between one and three months follows, depending on the weight of the particular bresaola. The meat loses up to 40% of its original weight during aging.