Rendered at 03:43:55 09/12/25
Seller discounts available! Show Hide
Get free shipping on orders over $4,659.99 from this seller
Full-size item image
Primary image for Salted Natural Pork lard Salo Black Pig Bacon 600 g - 1.32 lbs Alentejo Portugal
Item image 1
Item image 2
Item image 3
Item image 4

Salted Natural Pork lard Salo Black Pig Bacon 600 g - 1.32 lbs Alentejo Portugal

$372.61 MXN
Los buques de Portugal Pt

Las opciones de envío

Los buques de 3 business days Detalles
$223.67 a Mexico
Los buques de Portugal Pt

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Replacement product available within 30 days Detalles

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 3 business days Detalles
$223.67 a Mexico
Los buques de Portugal Pt

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Replacement product available within 30 days Detalles

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Jerky, Dried & Cured Meats

cantidad disponible:

6 En stock

Condition:

New

UPC:

5600355774981

Product:

Cooking & Baking Fat

Food Aisle:

Pantry

Type:

Chorizo

Brand:

miguel & miguel

Form:

bacon

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

Envío gratis para pedidos superiores a $250.00

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1483420148

Descripción del Artículo

Salted Natural Pork lard Salo Black Pig Bacon 600 g - 1.32 lbs Alentejo Portugal Salted Pork Lard 600 G 3 X 200g Black Pig Vacuum Packed Salted Lard Is Such A Popular Product That It Needs No Introduction. People Began To Salt Lard A Long Time Ago. Our Ancestors In Several Generations Were Engaged In Lard Salting. And Of Course, At This Time, Many Salting Recipes Appeared. Any questions send us a message Thanks for the visit