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Secrets Of Nashville Chefs Cookbook (2006) Nancy Miller

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Los buques de United States Us

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Rasgos del artículo

Categoría:

Books

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Very Good

ISBN:

0977340317

Author:

Nancy Miller

Book Title:

Secrets of Nashville Chefs

Language:

English

Topic:

Cooking, Food, Regional Cooking

Format:

Trade Paperback

Publisher:

Martin-Janus

Genre:

Cookbooks

Publication Year:

2006

Original Language:

English

Narrative Type:

Nonfiction

Features:

Illustrated

Country/Region of Manufacture:

United States

Intended Audience:

Adults

Ex Libris:

No

Inscribed:

No

Vintage:

Yes

Signed:

No

Era:

2000s

Detalles del anuncio

Envío de descuento:

Pesos de envío de todos los elementos se suman para el ahorro.

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1531443729

Descripción del Artículo

The 164-page trade paperback featuring recipes from some of Nashville's leading chefs is in good condition with no noticeable tears or handwriting