Rendered at 01:39:19 05/15/25
Full-size item image
Primary image for The New 5:2 Diet Cookbook: 2017 Edition Now 800 Calories A Day (No Junk Jac) [Pa
Item image 1
Item image 2
Item image 3
Envío gratis

The New 5:2 Diet Cookbook: 2017 Edition Now 800 Calories A Day (No Junk Jac) [Pa

$180.19 MXN
Los buques de United States Us

Don't miss out on this item!

There is only 1 left in stock.

Las opciones de envío

No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Books

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Brand New

ISBN:

1544837410

Author:

Whitehart, Jacqueline

Language:

English

Format:

Paperback

Genre:

Health & Fitness

ISBN-10:

1544837410

EAN:

9781544837413

GTIN:

09781544837413

subject:

Health & Fitness / Diet & Nutrition / Diets

binding:

paperback

Subject Keyword:

5 2 book

brand:

CREATESPACE

Subject Code:

HEA006000

Target Audience:

General/trade

volume:

1

Item Type Keyword:

book

Externally Assigned Product Identifier:

1544837410

manufacturer:

CreateSpace Independent Publishing Platform

Series Title:

No Junk Jac

Publication Date:

2017-03-29T00:00:01Z

Supplier Declared Dg Hz Regulation:

not_applicable

Product Site Launch Date:

2017-03-29T08:57:17.798Z

Detalles del anuncio

Envío de descuento:

Vendedor paga el envío para este artículo.

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1617309448

Descripción del Artículo