Rendered at 07:28:41 06/30/25
Full-size item image
Primary image for 250 Ways to Serve Vegetables 1954 Cookbook #11

250 Ways to Serve Vegetables 1954 Cookbook #11

$150.70 MXN
Los buques de United States Us

Don't miss out on this item!

There is only 1 left in stock.

Las opciones de envío

Los buques de 2 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Protección de compra

Información del catálogo

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 2 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Protección de compra

Información del catálogo

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Books

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Unspecified by seller, may be new.

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

No ofrece el envío combinado

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

16235507

Descripción del Artículo

Thissale is for a 6"x 8 5/8" 48 page softcover cookbook-Culinary Arts-Cookbook #11 published in 1954-"250 Ways To Serve fresh Vegetables", edited by Ruth Berolzheimer. This book is in Good Condition with some cover rubbing, tight binding, black and white illustrations, loads of recipes! We will be happy to combine shipping on cookbooks and recipe books! $2.95 FIRST CLASS MAIL SHIPPING AND HANDLING IN THE U.S. FREE DELIVERY CONFIRMATION ON ALL ORDERS IN THE U.S. PayPal only. Complete money back guarantee within 14 days of purchase. On Jan-13-09 at 17:05:37 PST, seller added the following information: