Rendered at 18:46:11 08/31/25
Seller discounts available! Show Hide
Save 10% on orders over $467.35 from this seller
Full-size item image
Primary image for Bu Tjitro Gudeg Kaleng Yogyakarta Pedas - Canned Hot Spicy Flavor, 210 Gram (7.4
Item image 1
Item image 2
Item image 3
Item image 4
Item image 5
Item image 6
Item image 7
Item image 8
Item image 9
Item image 10
Item image 11
Item image 12
Item image 13
Item image 14
Item image 15

Bu Tjitro Gudeg Kaleng Yogyakarta Pedas - Canned Hot Spicy Flavor, 210 Gram (7.4

$885.91 MXN
Los buques de Indonesia Id

Las opciones de envío

Los buques de 3 business days Detalles
$65.42 a Mexico
Los buques de Indonesia Id

La política de devoluciones

Full refund available within 30 days

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 3 business days Detalles
$65.42 a Mexico
Los buques de Indonesia Id

La política de devoluciones

Full refund available within 30 days

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Fast Food

cantidad disponible:

100 En stock

Condition:

New

ASIN:

B01E36XCVK

EAN:

8997028390027

manufacturer:

CV. Buana Citra Sentosa

Externally Assigned Product Identifier:

8997028390027

Bullet Point:

Product of Indonesia

Brand:

Bu Tjitr

flavor:

Hot

Product Site Launch Date:

2016-04-11T07:00:00.000Z

size:

7.4 Ounce (Pack of 1)

specialty:

No MSG

Item Type Keyword:

canned-and-packaged-spiced-meats

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

No ofrece el envío combinado

Precio de descuento:

10% De descuento w / $25.00 pasó

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1546983323

Descripción del Artículo