Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat: A Cookbook [Hardcover] Mar, Angie

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Rasgos del artículo
Categoría: | |
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cantidad disponible: |
Sólo uno en stock, para muy pronto |
Condition: |
Used; Good |
MPN: |
65-75 4-colour photos |
author: |
Mar, Angie |
color: |
Grey |
edition: |
Illustrated |
genre: |
COOKING |
manufacturer: |
Clarkson Potter |
Material Type: |
Cellulose-based or similar non-woven material |
Number Of Pages: |
304 |
Part Number: |
65-75 4-colour photos |
Release Date: |
2019-10-01 |
ISBN-10: |
0525573666 |
EAN: |
9780525573661 |
GTIN: |
09780525573661 |
ISBN: |
0525573666 |
binding: |
hardcover |
format: |
hardcover |
language: |
english |
Subject Keyword: |
Cookbooks |
Target Audience: |
General/trade |
Item Type Keyword: |
book |
Publication Date: |
2019-10-01T00:00:01Z |
Supplier Declared Dg Hz Regulation: |
not_applicable |
Item Name: |
Butcher and Beast: Mastering the Art of Meat: A Cookbook |
Street Date: |
2019-10-01T00:00:01Z |
Product Site Launch Date: |
2019-01-13T14:29:07.243Z |
Generic Keyword: |
bbq |
subject: |
COOKING / Individual Chefs & Restaurants |
Externally Assigned Product Identifier: |
0525573666 |
Brand: |
CROWN |
Unspsc Code: |
55101500 |
Detalles del anuncio
Las políticas del vendedor: | |
---|---|
Envío de descuento: |
Vendedor paga el envío para este artículo. |
Precio de descuento: |
5% De descuento w / $30.00 pasó |
Publicado en venta: |
Más de una semana |
Artículo número: |
1262680650 |
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