Rendered at 09:38:28 06/02/25
Seller discounts available! Show Hide
Get free shipping on orders over $964.66 from this seller
Full-size item image
Primary image for Cooking with Craig Claiborne and Pierre Franey - Hardcover - Very Good

Cooking with Craig Claiborne and Pierre Franey - Hardcover - Very Good

$45.33 MXN
Los buques de United States Us

Don't miss out on this item!

There is only 1 left in stock.

Las opciones de envío

Los buques de 1 business day Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

None: All purchases final Detalles

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 1 business day Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

None: All purchases final Detalles

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Books

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Very Good

ISBN:

0812910788

Language:

English

Format:

Hardcover

Publication Year:

1983

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

Los productos que después del primer envío de cada descuento $2.00 | Envío gratis para pedidos superiores a $50.00

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

507313072

Descripción del Artículo

Cooking with Craig Claiborne and Pierre Franey, Hardcover Like new but listed as very good due to an inscription on inside front page. No other markings. No creases. "A magnificent collection of New York Times recipes for every taste and any occasion from two of the foremost food experts in this or any other country. Few people know great cooking like Craig Claiborne and Pierre Franey, and no one can better communicate the creation of fabulous meals using clear and simple techniques and easily available ingredients. "