
Las opciones de envío

Política de oferta
La política de devoluciones
Protección de compra
Opciones de pago
Las opciones de envío

Política de oferta
La política de devoluciones
Protección de compra
Opciones de pago
Rasgos del artículo
Categoría: | |
---|---|
cantidad disponible: |
Sólo uno en stock, para muy pronto |
Condition: |
Brand New: A new, unread, unused book in perfect condition with no missing or damaged pages. See the ... Read moreabout the conditionBrand New: A new, unread, unused book in perfect condition with no missing or damaged pages. See the seller’s listing for |
ISBN: |
9780688139438 |
Book Title: | |
Item Length: |
10.2in. |
Publisher: |
HarperCollins |
Publication Year: |
1997 |
Format: |
Hardcover |
Language: |
English |
Item Height: |
1.3in. |
Author: |
Christopher Schlesinger, Doc Willoughby, Chris Schlesinger |
Genre: |
Cooking |
Topic: |
Methods / Barbecue & Grilling, General |
Item Width: |
7.2in. |
Item Weight: |
36.9 Oz |
Number of Pages: |
416 Pages |
Detalles del anuncio
Las políticas del vendedor: | |
---|---|
Envío de descuento: |
No ofrece el envío combinado |
Publicado en venta: |
Más de una semana |
Artículo número: |
1288302557 |
Descripción del Artículo
Added to your wish list!

- License To Grill Cookbook By Chris Schlesinger and John Willoughby
- 1 in stock
- Price negotiable
- Handling time 4 day.
- Returns/refunds accepted
Get an item reminder
We'll email you a link to your item now and follow up with a single reminder (if you'd like one). That's it! No spam, no hassle.