Rendered at 15:51:44 09/09/25
Seller discounts available! Show Hide
Save 10% on orders over $2,798.87 from this seller
Full-size item image
Primary image for Panducale 6 pieces Chocolate + 6 pieces Almond cantucci Cookies 8.8oz each
18 recent views

Panducale 6 pieces Chocolate + 6 pieces Almond cantucci Cookies 8.8oz each

$1,292.89 MXN
$1,305.95 More info
Los buques de United States Us

Other people want this item.

Over 20 people are viewing this item right now.

Las opciones de envío

Los buques de 1 business day Detalles
$186.59 a Worldwide
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

None: All purchases final

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 1 business day Detalles
$186.59 a Worldwide
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

None: All purchases final

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Pasta & Noodles

cantidad disponible:

10 En stock

Condition:

New

Product:

Cookie & Biscuit

Brand:

Panducale

Detalles del anuncio

Envío de descuento:

Pesos de envío de todos los elementos se suman para el ahorro.

Precio de descuento:

10% De descuento w / $150.00 pasó

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

820000928

Descripción del Artículo

The sweet pan ducale (better known as Pan Ducale or Panducale) is a typical dessert of the city of Atri, Abruzzo. Usually always present on important occasions or in visits of relatives and friends, the traditional recipe included eggs, sugar, flour and almonds to which, starting from 1800, pure chocolate was added, a fundamental characteristic of the dessert.