Rendered at 22:04:30 05/21/25
Full-size item image
Primary image for Professional Pastry Chef : Fundamentals of Baking and Pastry   [HARDCOVER]

Professional Pastry Chef : Fundamentals of Baking and Pastry [HARDCOVER]

$710.66 MXN
$732.64 More info
Los buques de United States Us

Don't miss out on this item!

There is only 1 left in stock.

Las opciones de envío

No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Adult Learning & University

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Like New

Format:

Hardcover

Type:

Textbook

Language:

English

Publication Year:

2002

Number of Pages:

1040 Pages

Publication Name:

Professional Pastry Chef : Fundamentals of Baking and Pastry

Publisher:

Wiley & Sons, Incorporated, John

Item Height:

2.3 in

Subject:

Courses & Dishes / Pastry

Features:

Revised

Item Weight:

93 Oz

Subject Area:

Cooking

Item Length:

11.1 in

Author:

Bo Friberg

Item Width:

8.8 in

Detalles del anuncio

Envío de descuento:

Pesos de envío de todos los elementos se suman para el ahorro.

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

1732000599

Descripción del Artículo

The pages don't have any writing or highlighting. Fast shipping with tracking number