Rendered at 10:08:39 05/18/25
Full-size item image
Primary image for SHUOJI Professional Kitchen Knife 7 Inch Sharp Blade Chopping Chef Knife 5Cr15
Item image 1
Item image 2
Item image 3
Item image 4
Item image 5
Item image 6
Envío gratis

SHUOJI Professional Kitchen Knife 7 Inch Sharp Blade Chopping Chef Knife 5Cr15

$331.13 MXN
Los buques de China Cn

Las opciones de envío

Los buques de 10 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de China Cn

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Refunds available: See booth/item description for details Detalles

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 10 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de China Cn

Política de oferta

OBO - El vendedor acepta ofertas en este artículo. Detalles

La política de devoluciones

Refunds available: See booth/item description for details Detalles

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Kitchen & Steak Knives

cantidad disponible:

10 En stock

Condition:

New

UPC:

Does not apply

Brand:

Unbranded

MPN:

Does not apply

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

Vendedor paga el envío para este artículo.

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

894365439

Descripción del Artículo

Product Details: Product name: Multi-purpose Cleaver Knife Knife length :285 mm Knife Width :70 mm Hardness : 56-58HRC Weight :210 kg ?Uses: cutting meat, vegetables, fruits, fish and so on. Attention: 1. Please keep it away from children. 2. Please don't keep the edge and point of knife aim to people. 3. Please don't catch the knife by hand when the knife drop down. 4. Please clean and dry the knife after using, and place it to the dry place. 5. The blade is very sharp, please don't use you finger to test the knife's sharpness. healthy environmental protection, safety and health, wear-resisting corrosion resistance, easy to clean is not out of shape ?