Rendered at 06:41:57 05/15/25
Full-size item image
Primary image for The Fine Art of Chinese Cooking By Dr. Lee Su Jan, Hardcovered CookBook
Item image 1
Item image 2

The Fine Art of Chinese Cooking By Dr. Lee Su Jan, Hardcovered CookBook

$116.25 MXN
Los buques de United States Us

Don't miss out on this item!

There is only 1 left in stock.

Las opciones de envío

Los buques de 7 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Refunds available: See booth/item description for details

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Las opciones de envío

Los buques de 7 business days Detalles
No hay precio de envío se especifica en MX
Los buques de United States Us

La política de devoluciones

Refunds available: See booth/item description for details

Protección de compra

Opciones de pago

PayPal accepted
PayPal Credit accepted
Venmo accepted
PayPal, MasterCard, Visa, Discover, and American Express accepted
Maestro accepted
Amazon Pay accepted
Nuvei accepted

Rasgos del artículo

Categoría:

Books

cantidad disponible:

Sólo uno en stock, para muy pronto

Condition:

Brand New

Author:

Dr. Lee Su Jan

Book Title:

The Fine Art of Chinese Cooking

Language:

English

Topic:

Religion & Spirituality General

Format:

Hardcover

Publisher:

Gramercy Publishing Company

Type:

cookbook

Country/Region of Manufacture:

United States

Dust Jacket Condition:

Like New

Category:

Cooking, Food & Wine

MPN:

The Fine Art of Chinese Cooking

Detalles del anuncio

Las políticas del vendedor:

Ver las políticas del vendedor

Envío de descuento:

Pesos de envío de todos los elementos se suman para el ahorro.

Publicado en venta:

Más de una semana

Artículo número:

133126067

Descripción del Artículo

The Fine Art of Chinese Cooking By Dr. Lee Su Jan The philosophy and art of over twenty-two centuries of oriental cooking written in practical terms for the American kitchen. Over 200 recipes.